Croaziere cu vaporasul pe Marea Neagra.

In fiecare zi , in functie de conditiile meteo, din portul turistic Mangalia puteti pleca in croaziera pe marea Neagra, cu  vaporasul “Hercules” pe cele 2 rute.

Clientii Hotelului Hercules beneficiaza de reducere 20 % la pretul biletului.

Agrement croaziere vaporas litoral

Ruta I

Portul Turistic Mangalia – Avamport – Farul Genovez – Santierul Daewoo Mangalia – Portul Militar – Unitatile Militare – Santierul Militar – Marina Limanu „Life Harbour” – Balta Limanu – Pescarie Mangalia – Politia de frontiera – Portul Turistic Mangalia     

Ambarcatiunea paraseste portul turistic Mangalia  cu directia sud est catre zona amenajata de la intrarea in port pentru stationarea pe perioade scurte a navelor, numita avamport, timp in care veti fi serviti, cu un paharel de rom, din partea casei. Veti putea imortaliza, digurile si farul de orientare al vapoarelor, numit si Farul Genovez. Apoi va veti indrepta in directia sud vest, catre unul din cele mai mari santiere navale din Europa, Santierul Naval Daewoo Mangalia, unde veti putea admira navele uriase, construite sau reparate de catre renumitul constructor naval.

Trecerea pe langa aceste impresionante nave va fi o experienta de neuitat. Navigand spre sud vest, pe partea dreapta puteti admira unitatile militare si o mica parte din navele de lupta ale marinei romane. Continuand traseul prin „fiordurile dobrogei” veti mai vedea si micul port de la Limanu numit „Life Harbour ” cunoscut ca fiind baza de plecare si desfasurare a unora dintre cele mai recunoscute regate de yachting, desfasurate la malul marii. In drumul de intoarcere veti mai putea vedea pescaria Mangalia , dar si unitatea politiei de frontiera.  Dupa aproximativ 90 minute de navigat, vaporasul Hercules va debarca inapoi in portul turistic Mangalia.

Ruta II

Portul Turistic Mangalia – Avamport – Farul Genovez – Mangalia- Saturn – Venus – Jupiter – Neptun – Portul Turistic Mangalia

Plecarea vaporasului va fi din Portul Turistic Mangalia cu directia sud est catre zona amenajata de la intrarea in port pentru stationarea pe perioade scurte a nevelor, numita avamport timp in care veti fi serviti cu un paharel de rom, din partea casei. Veti putea imortaliza, digurile si farul de orientare al vapoarelor, numit si Farul Genovez. Dupa iesirea din avamport vom vira spre nord est si vom naviga in paralel cu linia tarmului trecand pe langa statiunile din sudul litoralului parcurgand si admirand plajele din Mangalia, Saturn, Venus, Jupiter si Neptun dupa care vom face cale intoarsa spre portul turistic din Mangalia. Pe parcursul celor 90 minute  petrecute, veti avea timp sa imortalizati privelistile spectaculoase ale partii de sud a litoralului romanesc.

Detalii Croaziere sezon 2023

Durata fiecarei croaziere :  90 minute

Plecarile si sosirile se fac din Portul Turistic Mangalia

Tarife:  
–  lei bilet / adult,
–  lei bilet copil ( 3-15 ani )

Plecarile se pot face zilnic la orele 10:00, 13:00, 17:00 din portul turistic Mangalia.

Numarul minim de persoane adulte pentru fiecare plecare: 10

Pentru rezervari sau alte detalii : Tel :

Agrement croaziere vaporas litoral

Purtarea vestelor de salvare pe parcursul croazierei este obligatorie.

La bordul vaporasului va sunt puse la dispozitie contracost bauturi racoritoare, calde si reci si diferite snacks-uri.